Kazeta na šití Prym 612043

649 Kč / ks 536,36 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení

Kazeta na šití čalouněná látkou s potiskem, barva bílá se vzorem barevných kočiček .Rozměr 23x18,5x11,5cm.Vnitřní vyjímatelné průhledné plastové závěsné patro se 4 přihrádkami na drobné šicí potřeby. Kazeta má na vnitřní straně víka jehelníček a látkovou kapsičku. Praktické magnetické zapínání zajistí pohodlné a bezpečné přenášení. Bez zobrazeného příslušenství.

Detailní informace

osobní odběr zdarma na pobočce v Brně
Osobní odběr zdarma
na pobočce v Brně
Více než 28 let zkušeností
Více než 28 let zkušeností
S prémiovými krejčovskými potřebami
více než 2500 položek sortimentu
Více než 2500
položek sortimentu

Detailní popis produktu

Kazeta na šití čalouněná látkou s potiskem, barva bílá se vzorem barevných kočiček .Rozměr 23x18,5x11,5cm.Vnitřní plastová závěsná schránka s přihrádkami na drobné šicí potřeby. Vnitřní vyjímatelné průhledné plastové závěsné patro se 4 přihrádkami na drobné šicí potřeby. Kazeta má na vnitřní straně víka jehelníček a látkovou kapsičku. Praktické magnetické zapínání zajistí pohodlné a bezpečné přenášení. Bez zobrazeného příslušenství.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kazety na šití, Čalouněné kazety na šití
Materiál: Čalouněné kazety

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Prym je výrobcem široké škály galanterních výrobků a pomůcek pro patchwork, šití, pletení, kreativní práce a krejčovské dílny. Moderní a inovativní produkty značky Prym jsou zárukou kvality.

Již dvanáct generací působí rodina Prym z města Stolberg v Německu a vyrábí a prodává polotovary z mědi a mosazi a také galanterii. V 17. a 18. století významně přispěly k etablování místního mosazného průmyslu a jeho rozvoji k mezinárodnímu věhlasu. V 19. století vyráběli první hotové výrobky nejen z mosazi, ale kromě válcovaného materiálu a drátů z tradičních slitin mědi také z oceli a železa. Hans Friedrich v roce 1903, provedl důmyslné vylepšení stiskacího patentu vložením pružiny, který byl vynalezen již v roce 1885, a nechal si patentovat design. V roce 1909 byl uveden do výroby první automatický stroj na vkládání pružiny do stiskacího patentu. Po druhé světové válce se podařilo rozšířit obchod se zipy díky nově vyvinutému plastovému zipu „Prymalon“. Později se firma rozrostla na dálný východ a do střední Ameriky. V roce 1993 po odchodu britské skupiny „Coats Viyella“ se potomci opět stali jedinými vlastníky rodinné firmy a je tak jedním z nejstarších rodinných průmyslových podniků v Německu a ve světe. Dnes je Prym mezinárodní skupinou a mateřská společnost Wiliam Prym Holding provozuje čtyři samostatné segmenty s pobočkami v Evropě, Latinské/Severní Americe, Asii a Africe.